|上州農産|水で戻す納豆|粕川なっとう|自家栽培|納豆製造メーカー|納豆工場|群馬県|前橋市|粕川町|Dried Natto|Fermented Soybeans|ドライ納豆|海外

水で戻す納豆

  • HOME »
  • 水で戻す納豆

納豆のイノベーション

納豆とは、日本で一番人気のある発酵食品であり、日本のスーパーフードと呼ばれています。日本では一般的にご飯と一緒に食されています。
『水で戻す納豆』の一般的な納豆と異なるところは、水戻しが可能であり、水を加えても納豆らしい糸引き、豆の香りを忠実に再現できます。また、納豆は冷凍・冷蔵での流通が一般的ですが、当製品は常温での流通を可能とします。
現在は粕川なっとうONLINE STORE及び、海外在留邦人向けのECサイトにて販売されています。

Innovation of Natto

Natto (fermented soybeans) is one of the most popular fermented foods in Japan. It is known as a Japanese super food. It is usually served with rice. This product is different from the usual natto because it is rehydratable. It may preserve its stickiness and its soy flavor even after adding water. It is also unique because it may be kept at a normal temperature during transportation and can be preserved even without refrigerating unlike most kinds of natto.0
Currently we sell at E-commerce website for overseas Japanese residents.

水で戻す納豆デロイトトーマツ主催 群馬ベンチャーサミット2016 グランプリ受賞
Gunma Venture Summit 2016 sponsored by Deloitte Tohmatsu Grand Prize.
natto_ex

How to prepare the Natto    Serves:1

Step 1. Spread out 20g of dried natto on a dish.
Step 2. Add 2.5 tbsp (about 37.5cc) of water and let sit for 3 to 4 hours.
Step 3. Stir it well. You may add soy sauce or salt to taste. After rehydration, consume immediately.

水で戻す納豆は数々のメディアに取り上げられています。

日経電子版

http://style.nikkei.com/article/DGXKZO08325940T11C16A0L60000?channel=DF130120166137

ニュースイッチ

http://newswitch.jp/p/6681

ASCII

http://ascii.jp/elem/000/001/227/1227402/

 

 

お見積もり等のご請求は、お電話またはメールにて

株式会社上州農産までお願い致します。

お気軽にお問い合わせください TEL 027-212-6300 受付時間 9:00 - 18:00 [ 土・日・祝日除く ]

PAGETOP
Copyright © 株式会社 上州農産 All Rights Reserved.
Powered by WordPress & BizVektor Theme by Vektor,Inc. technology.